Elismerések az Élelmiszertudományi Kar oktatói számára
Magyar Kémikusok Egyesülete a 2018. május 25-én tartott Közgyűlésén az Élelmiszertudományi Kar oktatói tudományszervezői munkájuk elismeréséül az alábbi kitüntetésekben részesültek:
Az MKE Membrántechnikai Szakosztályának leköszönő elnöke, Dr. Vatai Gyula egyetemi tanár, több éves kiemelkedő tevékenységérét a Kiváló Egyesületi Munkáért Kitüntetésben részesült.
Az Élelmiszertudományi Kar és az MKE közös szervezésében 2017. október 4-6. között megrendezett EuroFoodChem XIX nemzetközi konferencia sikeres lebonyolításában vállalt munkájuk elismeréséül MKE Nívódíjat kapott Dr. Abrankó László, egyetemi docens, Dr. Csóka Mariann, egyetemi adjunktus és Simonné Dr. Sarkadi Livia, egyetemi tanár.
Gratulálunk a kitüntetetetteknek és további sikeres munkát kívánunk.