Élelmiszer-biztonság a válság idején is
Az Állatorvos-tudományi Kar, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének Európai és Közép-Ázsiai Regionális Képviselete és az Élelmiszer-higiénikusok Társasága az Élelmezési Világnap alkalmából „Élelmiszer-biztonság a válság idején is" címmel szakmai konferenciát rendez a kar Aulájában október 19-én 11-14 óráig.
PROGRAM
11:00 Megnyitó, köszöntések
Fodor László egyetemi tanár, dékán, SZIE ÁOTK
Maria Kadlecikova, Európáért és Közép-Ázsiáért felelős regionális képviseletvezető, FAO
Laczay Péter egyetemi tanár, az ÉHT elnöke
11:20 Süth Miklós szakállamtitkár, országos főállatorvos:
Hatósági felügyelet a válság idején
11:40 Szeitzné Szabó Mária főigazgató:
Élelmezésbiztonság, élelmiszer-biztonság, élelmiszer-etika a válság tükrében
12:00 Laczay Péter egyetemi tanár:
Élelmiszer-higiénia, élelmiszerlánc-biztonság: feladatok és kihívások az egyetemi
oktatásban
12:20 Búza László igazgató főállatorvos:
Az élelmiszerlánc mint kritikus infrastruktúra
12:40 Jóźwiak Ákos igazgató-helyettes:
A kockázatkezelés jelene és perspektívái
13:00 Hozzászólások