Élelmiszer-biztonság a válság idején is

Az Állatorvos-tudományi Kar, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének Európai és Közép-Ázsiai Regionális Képviselete és az Élelmiszer-higiénikusok Társasága az Élelmezési Világnap alkalmából „Élelmiszer-biztonság a válság idején is" címmel szakmai konferenciát rendez a kar Aulájában október 19-én 11-14 óráig.

PROGRAM

11:00 Megnyitó, köszöntések

Fodor László egyetemi tanár, dékán, SZIE ÁOTK

Maria Kadlecikova, Európáért és Közép-Ázsiáért felelős regionális képviseletvezető, FAO

Laczay Péter egyetemi tanár, az ÉHT elnöke

11:20 Süth Miklós szakállamtitkár, országos főállatorvos:

Hatósági felügyelet a válság idején

11:40 Szeitzné Szabó Mária főigazgató:

Élelmezésbiztonság, élelmiszer-biztonság, élelmiszer-etika a válság tükrében

12:00 Laczay Péter egyetemi tanár:

Élelmiszer-higiénia, élelmiszerlánc-biztonság: feladatok és kihívások az egyetemi

oktatásban

12:20 Búza László igazgató főállatorvos:

Az élelmiszerlánc mint kritikus infrastruktúra

12:40 Jóźwiak Ákos igazgató-helyettes:

A kockázatkezelés jelene és perspektívái

13:00 Hozzászólások