2018 Növényvédelmi Fotója pályázat

Az AgrárUnió 2018 tavaszán KárKép.hu néven indította el tematikus növényvédelmi weboldalát, ahol sok-sok fényképfelvételen keresztül mutatják be a mezőgazdasági termelésnek ezt a meghatározó fontosságú részét. E kezdeményezés kapcsán hirdetik most meg a 2018 Növényvédelmi Fotója című pályázatot, melyre olyan növényvédelmi témájú képeket várnak, amelyek gyomirtással, rovarkártétellel vagy gombabetegségekkel kapcsolatosak. A fő cél nem a profi elkészítésű felvételek díjazása, hanem azoké, amelyek „életszagúak”, és bemutatják a növényvédelmi munka nehézségeit, a jó minőségű termésért folytatott küzdelmet.

A fényképek beküldését a KárKép weboldal erre szolgáló felületén lehet megtenni. A beküldött anyagnak legalább 300 kB méretűnek, fekvő formátumúnak és minimum 1290 × 968 pixel kiterjedésűnek kell lennie. A beküldéskor az „Egyéb közlendő” rovatban kell feltüntetni a „Fotópályázat 2018” szöveget.

Nevezési határidő: 2018. november 30.

Eredményhirdtés: 2018 decemberében

A beküldött anyagokból egy bírálóbizottság fogja kiválasztani azokat, amelyek leginkább megfelelnek a kiírás céljainak. Ezen túl Közönségdíj is kiosztásra kerül, ahol díjazzák azt a fényképfelvételt is, amelyre a látogatóktól a legtöbb szavazat érkezett.

A nyertesek értékes nyereményekben részesülnek, valamint a szerzőket és pályázaton szereplő fényképfelvételeiket bemutatják az AgrárUnió Magazinban, annak Facebook oldalán és a KárKép weboldalon.