Látogatás az ANUGA FOODTEC kiállításon
Az Élelmiszertudományi Kar II. évfolyamos élelmiszermérnök, valamint élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök MSc hallgatói és 19 oktatója egy olyan világszínvonalú élelmiszeripari gépeket és berendezéseket bemutató kiállításon járt Németországban, mely bemutatja a legtöbb vezető élelmiszeripari ágazatot. A kiutazók olyan új ipari fejlesztéseket ismerhettek meg, melyek a legmodernebb technológiákat alkalmazzák.
Az ANUGA FOODTEC kiállítás nagyon hasznos és szükséges volt mind a hallgatók, mind az oktatói delegáció számára. Láthatták olyan fejlesztések megvalósulását, amin a Kar oktatói is dolgoztak különböző kutatás-fejlesztési projektek keretében. Megismerhetták a legmodernebb élelmiszeripari technológiákat és a legújabb fejlesztésű gépeket, akár a technológia, akár az automatizálás vagy a robotika szemszögéből.
A részletes úti beszámoló az alábbi linken érhető el, az út során készült fotók pedig itt tekinthetők meg.